online adverteren - Mailbox

Online adverteren

Adverteren via Facebook of Google Adwords

Online adverteren, in tegenstelling tot traditionele advertenties, laat je toe om je nieuwe klanten direct te benaderen en onmidddellijk resultaat te boeken.

Je kan online adverteren via Google Adwords (zoek- en display netwerk), Facebook maar ook LinkedIn biedt een aantal mogelijkheden.
Online adverteren is makkelijk en moeilijk tegelijkertijd. Enerzijds is de toegangsdrempel erg laag maar anderzijds zijn er een aantal tips & tricks die je toelaten erg efficiënt te werk te gaan.

Wij helpen je op weg.

Werkwijze

onze garanties

 • aanbrengen van ideeën en tips & tricks
 • integratie met google analytics zodat je effectiviteitsanalyses kan doen
 • aanmaak van effectieve landingpages
 • bijstand en hulp bij concrete vragen

Integratie met Google Analytics

Slimmer online adverteren doen we via Google Analytics. Dit laat ons toe om accuraat en kort op de bal te spelen. Zo kunnen we ook efficiënt werken om te zien welke advertenties of media werken en welke niet.

  Wil je wat meer informatie over online adverteren?

  Stuur een mail

  Getuigenissen

  Een nieuwe website nodig? Wil je hem zelf ook graag makkelijk en efficiënt kunnen aanpassen? Wil je graag extra ondersteuning voor een degelijke prijs? Bij Mailbox krijg je jouw nieuwe website echt wel degelijk in een handomdraai. Ook de dagelijkse ondersteuning en opvolging is super handig in gebruik. Mailbox denkt meteen mee en zet de website van jouw dromen om in pure werkelijkheid! Bovendien zorgen ze er mee voor dat je website efficiënt genoeg word opgebouwd om in de vele zoekmachines op het net bovenaan de lijsten te staan. Zo vinden de klanten heel erg makkelijk de weg naar jouw topzaak. Mailbox staat garant voor kwaliteit, succes en originaliteit volgens jouw wensen!

  Ken Reyniers

  Ik heb recent met Mailbox samengewerkt voor mijn webshop en ben zeer tevreden over de samenwerking en de resultaten. Als je ondersteuning zoekt voor een bestaande of een nieuwe website / webshop kan ik Bart zeker aanbevelen. Zijn aanpak is innovatief, fris en uitermate to-the-point. Doen!

  Elke Huyghebaert

  Kickstarted by Mailbox

  Mailbox bvba is gespecialiseerd in online marketing voor de Vlaamse KMO.

  Deze website is speciaal voor zakenmensen die geïnteresseerd zijn in moderne, online marketing technieken en die mee willen zijn met de laatste trends. Enjoy !

  Geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen ?

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  Voornaam*
  Naam*
  Email*
  Captcha
  Herladen