online adverteren - Mailbox

Online adverteren

Adverteren via Facebook of Google Adwords

Online adverteren, in tegenstelling tot traditionele advertenties, laat je toe om je nieuwe klanten direct te benaderen en onmidddellijk resultaat te boeken.

Je kan online adverteren via Google Adwords (zoek- en display netwerk), Facebook maar ook LinkedIn biedt een aantal mogelijkheden.
Online adverteren is makkelijk en moeilijk tegelijkertijd. Enerzijds is de toegangsdrempel erg laag maar anderzijds zijn er een aantal tips & tricks die je toelaten erg efficiënt te werk te gaan.

Wij helpen je op weg.

Werkwijze

onze garanties

 • aanbrengen van ideeën en tips & tricks
 • integratie met google analytics zodat je effectiviteitsanalyses kan doen
 • aanmaak van effectieve landingpages
 • bijstand en hulp bij concrete vragen

Integratie met Google Analytics

Slimmer online adverteren doen we via Google Analytics. Dit laat ons toe om accuraat en kort op de bal te spelen. Zo kunnen we ook efficiënt werken om te zien welke advertenties of media werken en welke niet.

  Wil je wat meer informatie over online adverteren?

  Stuur een mail

  Getuigenissen

  Via een Facebook advertentie ivm gratis web analyse kwam ik bij Bart terecht. Het resultaat werd heel snel bezorgd. Nadien een afspraak gemaakt om de resultaten te bekijken en de SEO te verbeteren voor onze webshop. Het klikte meteen met Bart, en Mailbox aangesteld om de SEO eigenschappen te verbeteren. Met success mag ik zeggen onze webshop wordt ondertussen gevonden en proberen samen met Mailbox dit nog te verbeteren.

  Dirk Pelgrims http://www.comfyhome.be

  Dankzij Bart kan Zeggedis nu genieten van een moderne website die mooi aansluit bij de look die ik voor ogen had. Door de gevraagde informatie in de briefing vooraf is de website er nu eentje die afsteekt van die van de concurrentie.

  Charlotte De Metsenaere http://www.zeggedis.be

  Kickstarted by Mailbox

  Mailbox bvba is gespecialiseerd in online marketing voor de Vlaamse KMO.

  Deze website is speciaal voor zakenmensen die geïnteresseerd zijn in moderne, online marketing technieken en die mee willen zijn met de laatste trends. Enjoy !

  Geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen ?

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  Voornaam*
  Naam*
  Email*
  Captcha
  Herladen