online adverteren - Mailbox

Online adverteren

Adverteren via Facebook of Google Adwords

Online adverteren, in tegenstelling tot traditionele advertenties, laat je toe om je nieuwe klanten direct te benaderen en onmidddellijk resultaat te boeken.

Je kan online adverteren via Google Adwords (zoek- en display netwerk), Facebook maar ook LinkedIn biedt een aantal mogelijkheden.
Online adverteren is makkelijk en moeilijk tegelijkertijd. Enerzijds is de toegangsdrempel erg laag maar anderzijds zijn er een aantal tips & tricks die je toelaten erg efficiënt te werk te gaan.

Wij helpen je op weg.

Werkwijze

onze garanties

 • aanbrengen van ideeën en tips & tricks
 • integratie met google analytics zodat je effectiviteitsanalyses kan doen
 • aanmaak van effectieve landingpages
 • bijstand en hulp bij concrete vragen

Integratie met Google Analytics

Slimmer online adverteren doen we via Google Analytics. Dit laat ons toe om accuraat en kort op de bal te spelen. Zo kunnen we ook efficiënt werken om te zien welke advertenties of media werken en welke niet.

  Wil je wat meer informatie over online adverteren?

  Stuur een mail

  Getuigenissen

  Mailbox heeft voor ons kantoor op een uiterst efficiënte manier onze aanwezigheid op het web versterkt door niet enkel visueel maar vooral inhoudelijke website uit te werken

  Danny Coone http://www.coone-accountants.be/

  Ik ben heel tevreden over mijn webshop San-thee.be, op maat gemaakt door Bart. Sommige delen waren niet evident, maar werden vakkundig en snel aangepakt. De service is tip-top. Kleine problemen die opduiken worden onmiddellijk opgelost. Ook krijg ik van Bart nu en dan een interessant artikel of een goede tip doorgestuurd, waarvan hij vermoedt dat het mij kan helpen bij de uitbouw van mijn zaak. Mailbox is zeker een aanrader!

  Sylvie De Mars

  Kickstarted by Mailbox

  Mailbox bvba is gespecialiseerd in online marketing voor de Vlaamse KMO.

  Deze website is speciaal voor zakenmensen die geïnteresseerd zijn in moderne, online marketing technieken en die mee willen zijn met de laatste trends. Enjoy !

  Geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen ?

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  Voornaam*
  Naam*
  Email*
  Captcha
  Herladen