opleidingen - Mailbox

Opleidingen

Inbegrepen bij levering

WordPress is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Gebruikers kunnen op een vrij makkelijke manier zelf wijzigingen aanbrengen znder daarvoor een wordpress expert nodig te hebben.

Toch zijn er nog veel webbouwers die deze know know ten onrechte voor zichzelf houden en na oplevering van een website gewoon geen opvolging doen. Men laat de klant gewoon aan zijn lot over.

Dat doen wij toch even anders. Bij elke nieuwe website die wij leveren, krijg je gratis twee uur opleiding in wordpress.

Werkwijze

Bij onze opleidingen is er ruimte voor een aantal praktische elementen :

  • hoe pas je pagina’s en berichten aan
  • hoe doe je aan pagina SEO zonder te verzanden in een technisch moeras
  • kan je zelf plugins toevoegen en waarom zou je dat doen ?
  • hoe beheer ik actief de basisinstellingen van wordpress
  • hoe voeg ik gebruikers toe en hoe plan ik updates van mijn website

We werken (bijna) uitsluitend met wordpress.

Bij elke aanlevering van een website zorgen we voor een gedegen opleiding en gebruikershandleiding zodat je zelf de nodige aanpassingen kan doen zoals het aanpassen van teksten op pagina’s, het toevoegen en beheer van een nieuwssectie en het beheer van extra gebruikers.

Ontdek ook onze andere diensten

Wil je wat meer informatie over onze opleidingen?

Stuur een mail

Getuigenissen

“Bart heeft de gave om kort, bondig en to-the-point te zijn. En welke zelfstandige is er allergisch aan een dergelijke communicatie? Het gaat vooruit en daar hou ik van. Geen oeverloos technisch geleuter waar ik bij vele IT’ers voor beducht ben. Mailbox is elke Euro van mijn website-project meer dan waard …”

Jean-Claude Laurent http://www.skinhealing.be

Ik heb Bart van Mailbox gecontacteerd om te zien hoe we onze bestaande website konden updaten. Ik was aangenaam verrast over de vakkennis en de service die hij me kon aanleveren: zowel bij de opmaak van de site als het onderhoud nadien. Zijn professionele aanpak heeft me ervan overtuigd om samen een volledig nieuwe site te maken, en ik ben er bijzonder tevreden over. De correcte samenwerking, snelle service en professionele aanpak zorgen voor een prima resultaat. Een echte aanrader!

Tom Bridts http://klekb.be/

Kickstarted by Mailbox

Mailbox bvba is gespecialiseerd in online marketing voor de Vlaamse KMO.

Deze website is speciaal voor zakenmensen die geïnteresseerd zijn in moderne, online marketing technieken en die mee willen zijn met de laatste trends. Enjoy !

Geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Voornaam*
Naam*
Email*
Captcha
Herladen