opleidingen - Mailbox

Opleidingen

Inbegrepen bij levering

WordPress is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Gebruikers kunnen op een vrij makkelijke manier zelf wijzigingen aanbrengen znder daarvoor een wordpress expert nodig te hebben.

Toch zijn er nog veel webbouwers die deze know know ten onrechte voor zichzelf houden en na oplevering van een website gewoon geen opvolging doen. Men laat de klant gewoon aan zijn lot over.

Dat doen wij toch even anders. Bij elke nieuwe website die wij leveren, krijg je gratis twee uur opleiding in wordpress.

Werkwijze

Bij onze opleidingen is er ruimte voor een aantal praktische elementen :

  • hoe pas je pagina’s en berichten aan
  • hoe doe je aan pagina SEO zonder te verzanden in een technisch moeras
  • kan je zelf plugins toevoegen en waarom zou je dat doen ?
  • hoe beheer ik actief de basisinstellingen van wordpress
  • hoe voeg ik gebruikers toe en hoe plan ik updates van mijn website

We werken (bijna) uitsluitend met wordpress.

Bij elke aanlevering van een website zorgen we voor een gedegen opleiding en gebruikershandleiding zodat je zelf de nodige aanpassingen kan doen zoals het aanpassen van teksten op pagina’s, het toevoegen en beheer van een nieuwssectie en het beheer van extra gebruikers.

Ontdek ook onze andere diensten

Wil je wat meer informatie over onze opleidingen?

Stuur een mail

Getuigenissen

Zelfs als ik vraag buiten de lijnen te kleuren, brengt Bart de oplossingen aan. Binnen wordpress of asp.net. Op maat gemaakt.

Nadine Vaquette

Via een Facebook advertentie ivm gratis web analyse kwam ik bij Bart terecht. Het resultaat werd heel snel bezorgd. Nadien een afspraak gemaakt om de resultaten te bekijken en de SEO te verbeteren voor onze webshop. Het klikte meteen met Bart, en Mailbox aangesteld om de SEO eigenschappen te verbeteren. Met success mag ik zeggen onze webshop wordt ondertussen gevonden en proberen samen met Mailbox dit nog te verbeteren.

Dirk Pelgrims http://www.comfyhome.be

Kickstarted by Mailbox

Mailbox bvba is gespecialiseerd in online marketing voor de Vlaamse KMO.

Deze website is speciaal voor zakenmensen die geïnteresseerd zijn in moderne, online marketing technieken en die mee willen zijn met de laatste trends. Enjoy !

Geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Voornaam*
Naam*
Email*
Captcha
Herladen