webshop maken - Mailbox

Webshop maken

E-commerce zoals het moet

Geschat wordt dat tegen 2020 er meer online shops in België zullen zijn dan fysieke winkels. Dat is een trend die niet meer te stoppen valt.
Wist je ook dat 30% van de Belgische KMO’s al een webshop hebben of er één plannen ?

Uiteraard wordt de soep niet altijd zo heet gegeten als ze geschonken wordt maar de tendens is onmiskenbaar.

Waarom zou je geen graantje meepikken van deze trend ? Waarschijnlijk omdat je nu al zo weinig tijd hebt en je schrik hebt om dat nog erbij te nemen. Of omdat de nodige basiskennis je ontbreekt.

Werkwijze

Mailbox onderscheidt zich door een aanpak echt op maat van de KMO. We werken snel, flexibel en op een pragmatische manier en dit tegen een onweerstaanbare prijs / kwaliteitsverhouding.
Bij ons ook geen langlopende en dure contracten maar concrete afspraken en een no-nonsense aanpak.

Vaak is de stap naar een webshop ook een uitdaging om de nieuwe technologieën onder de knie te krijgen.

Wij hebben aandacht hiervoor en geven een heleboel mogelijkheden qua opleiding om echt zelf aan de slag te gaan met je webshop.

Wil je wat meer informatie over een webshop opzetten ?

Stuur een mail

  Getuigenissen

  We hebben samen een mooi project gerealiseerd. Tijdens het proces zorgt Bart voor een correcte en goede opvolging. Resultaat : een mooie en informatieve website !

  Danny Pacchiotti, Assupartners https://www.assupartners.be

  Onlangs was onze Wordpress het slachtoffer van diverse spam attacks. We deden op 26 mei 2016 om 10.00 u telefonisch beroep op Mailbox BVBA. Een viertal uren later was onze site terug online, foutloos, volledig hersteld, ook al hadden we van diverse bestanden geen backup. Mailbox heeft ons zéér snel en efficiënt en voor een al bij al beperkte kost uit de nood geholpen. Zouden wij in de toekomst nog vragen of problemen hebben met onze website, dan contacteren we Mailbox zeker terug.

  Erik Ketele www.portaalfreesmachines.com

  Kickstarted by Mailbox

  Mailbox bvba is gespecialiseerd in online marketing voor de Vlaamse KMO.

  Deze website is speciaal voor zakenmensen die geïnteresseerd zijn in moderne, online marketing technieken en die mee willen zijn met de laatste trends. Enjoy !

  Geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen ?

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  Voornaam*
  Naam*
  Email*
  Captcha
  Herladen