websites maken - Mailbox

Websites maken

Websites maken we met een persoonlijke touch

Elke KMO moet tegenwoordig een website hebben. Een goede website verhoogt immers je lokale zichtbaarheid, brengt nieuwe klanten aan en geeft informatie over je bedrijf aan bestaande klanten.

Websites maken is een vak. Ik onderscheid me van mijn concurrenten omdat ik veel tijd steek in de voorbereiding om je zaak beter te leren kennen. En daardoor zijn de ontwerpen op maat.

Onze garanties :

  • een functionele website die nieuwe klanten aantrekt
  • een vindbare website in jouw stad of regio
  • zelf aanpasbaar na een kleine opleiding
  • bijstand en hulp bij concrete vragen
  • bekijk hier onze democratische prijzen

Werkwijze

Uiteraard moet een website mooi zijn. Maar toch ook en vooral efficiënt. Wil je nieuwe klanten aantrekken of informatie bezorgen aan bestaande klanten ?

Dat zijn aspecten die we duidelijk op voorhand afspreken en die mee de definitieve layout van een website bepalen.

We werken (bijna) uitsluitend met wordpress. Dat is een content management systeem waarbij je zelf je website kan onderhouden.

Bij elke aanlevering van een website zorgen we voor een gedegen opleiding en gebruikershandleiding zodat je zelf de nodige aanpassingen kan doen.

Wil je wat meer informatie over websites maken ?

Stuur een mail

Getuigenissen

Ik heb Mailbox leren kennen via vrienden. Na eerste aangenaam telefonisch contact met zaakvoerder, Bart Van Deuren, hebben we zeer vlug een afspraak kunnen maken Al vlug was duidelijk dat hij na mijn persoonlijke visie van hoe ik onze website zag,al vlug een zeer mooie voorstel klaar had dat snel tot een mooie eindresultaat leidde. Bij deze dank voor onze mooie gebruiksvriendelijke website

Filip Govaerts

We hebben samen een mooi project gerealiseerd. Tijdens het proces zorgt Bart voor een correcte en goede opvolging. Resultaat : een mooie en informatieve website !

Danny Pacchiotti, Assupartners https://www.assupartners.be

Kickstarted by Mailbox

Mailbox bvba is gespecialiseerd in online marketing voor de Vlaamse KMO.

Deze website is speciaal voor zakenmensen die geïnteresseerd zijn in moderne, online marketing technieken en die mee willen zijn met de laatste trends. Enjoy !

Geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Voornaam*
Naam*
Email*
Captcha
Herladen