websites maken - Mailbox

Websites maken

Websites maken we met een persoonlijke touch

Elke KMO moet tegenwoordig een website hebben. Een goede website verhoogt immers je lokale zichtbaarheid, brengt nieuwe klanten aan en geeft informatie over je bedrijf aan bestaande klanten.

Websites maken is een vak. Ik onderscheid me van mijn concurrenten omdat ik veel tijd steek in de voorbereiding om je zaak beter te leren kennen. En daardoor zijn de ontwerpen op maat.

Onze garanties :

  • een functionele website die nieuwe klanten aantrekt
  • een vindbare website in jouw stad of regio
  • zelf aanpasbaar na een kleine opleiding
  • bijstand en hulp bij concrete vragen
  • bekijk hier onze democratische prijzen

Werkwijze

Uiteraard moet een website mooi zijn. Maar toch ook en vooral efficiënt. Wil je nieuwe klanten aantrekken of informatie bezorgen aan bestaande klanten ?

Dat zijn aspecten die we duidelijk op voorhand afspreken en die mee de definitieve layout van een website bepalen.

We werken (bijna) uitsluitend met wordpress. Dat is een content management systeem waarbij je zelf je website kan onderhouden.

Bij elke aanlevering van een website zorgen we voor een gedegen opleiding en gebruikershandleiding zodat je zelf de nodige aanpassingen kan doen.

Wil je wat meer informatie over websites maken ?

Stuur een mail

Getuigenissen

Via een Facebook advertentie ivm gratis web analyse kwam ik bij Bart terecht. Het resultaat werd heel snel bezorgd. Nadien een afspraak gemaakt om de resultaten te bekijken en de SEO te verbeteren voor onze webshop. Het klikte meteen met Bart, en Mailbox aangesteld om de SEO eigenschappen te verbeteren. Met success mag ik zeggen onze webshop wordt ondertussen gevonden en proberen samen met Mailbox dit nog te verbeteren.

Dirk Pelgrims http://www.comfyhome.be

Bart heeft ons met veel geduld en inzet , wegwijs gemaakt met Mailchimp en Facebook , professioneel en up to date met z'n vakkennis heeft hij meegewerkt aan het succes van The Dining Room op social media .De opvolging en feedback ,een vraagje of probleem ,Bart heeft een oplossing klaar .meedenken met uw bedrijf is een zeer sterke troef van hem?Het is super om samen te werken met Bart

Danny Bervoets, the dining room http://www.thediningroom.be

Kickstarted by Mailbox

Mailbox bvba is gespecialiseerd in online marketing voor de Vlaamse KMO.

Deze website is speciaal voor zakenmensen die geïnteresseerd zijn in moderne, online marketing technieken en die mee willen zijn met de laatste trends. Enjoy !

Geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Voornaam*
Naam*
Email*
Captcha
Herladen