websites maken - Mailbox

Websites maken

Websites maken we met een persoonlijke touch

Elke KMO moet tegenwoordig een website hebben. Een goede website verhoogt immers je lokale zichtbaarheid, brengt nieuwe klanten aan en geeft informatie over je bedrijf aan bestaande klanten.

Websites maken is een vak. Ik onderscheid me van mijn concurrenten omdat ik veel tijd steek in de voorbereiding om je zaak beter te leren kennen. En daardoor zijn de ontwerpen op maat.

Onze garanties :

  • een functionele website die nieuwe klanten aantrekt
  • een vindbare website in jouw stad of regio
  • zelf aanpasbaar na een kleine opleiding
  • bijstand en hulp bij concrete vragen
  • bekijk hier onze democratische prijzen

Werkwijze

Uiteraard moet een website mooi zijn. Maar toch ook en vooral efficiënt. Wil je nieuwe klanten aantrekken of informatie bezorgen aan bestaande klanten ?

Dat zijn aspecten die we duidelijk op voorhand afspreken en die mee de definitieve layout van een website bepalen.

We werken (bijna) uitsluitend met wordpress. Dat is een content management systeem waarbij je zelf je website kan onderhouden.

Bij elke aanlevering van een website zorgen we voor een gedegen opleiding en gebruikershandleiding zodat je zelf de nodige aanpassingen kan doen.

Wil je wat meer informatie over websites maken ?

Stuur een mail

Getuigenissen

Ik wil je hartelijk danken voor de WP basis opleiding die ik gedurende 3 weken bij Syntra volgde.Het waren zeer interessante lesavonden, met enthousiasme gebracht, waarvoor dank. Ik hoop dat ik de talrijke tips en oefeningen nu in de praktijk ga kunnen omzetten om mijn oude website op te frissen.

Patrick Detige http://www.df-aviation.com

Ik kan steeds rekenen op Bart om de uitnodiging te verzorgen voor mijn seminaries en vervolgens de mailing te versturen en op te volgen naar mijn genodigden. Dat laat ik steeds met een gerust hart over aan hem.

Lutgart De Poorter http://www.dlplawyer.be

Kickstarted by Mailbox

Mailbox bvba is gespecialiseerd in online marketing voor de Vlaamse KMO.

Deze website is speciaal voor zakenmensen die geïnteresseerd zijn in moderne, online marketing technieken en die mee willen zijn met de laatste trends. Enjoy !

Geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Voornaam*
Naam*
Email*
Captcha
Herladen